Frusztrált Feri fröcsög

Frusztrált Feri fröcsög

Felfüggesztik a kijárási korlátozást Szentestére...

2020. december 21. - Frusztrált Feri

Mikor latolgattam, hogy Szeretett Vezérünk vajon hogy fog dönteni a Karácsonnyal kapcsolatban, akkor nem voltak túl rózsás választásai. Bármelyiket is lépi, nem fog jól kijönni belőle.

Adott ugye egy végletekig buta, és elbutított társadalom, ami egy kiló krumpliért eladja a jövőjét, és direktben van rákötve az M1-re, hogy visszaböfögje, amit ott hallott. Mindenféle önálló átgondolás vagy feldolgozás nélkül.

Betiltja a Karácsonyt: Ezek az egybites emberek persze nem azt fogják megérteni abból, hogy ha azt mondja a Szeretett Vezér, hogy mindenki maradjon otthon a seggén Karácsonykor, és ne hurcolja körbe a vírust (mint teszi Németország, Ausztria, Görögország pl.), akkor abból nem az fog lejönni, hogy de jó, hogy a sok hülyét megpróbálja megzabolázni, hogy legyen értelme a védekezésnek. Nem! Az jönne le nekik, hogy a Szeretett Vezér "betítottaja karácsont, nem láthatom az onokát, nem mehetek éjféli misére, rohadék SzV, nem szavazzok rája!").

A másik opció meg, hogy nem tiltja be a karácsonyt, mehet mindenki oda, ahova akar, és gyakorlatilag szabadon engedi a vírust. (Az éjféli mise - ha lesz - különösen jó alkalom egy vírusnak a terjedésre). A számokat meg majd eltagadja (az elvégzett tesztek számával jól lehet szabályozni az új esetek számát, és akkor még hamisítani sem kell semmit), aztán majd kitalálják, mit mondanak az embereknek, amikor majd minden családból meghal vírusban egy-két ember. De az még odébb van.

Úgy látszik, a második opció nyert.

A bejegyzés trackback címe:

https://frusztraltferi.blog.hu/api/trackback/id/tr7116352880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása